MFA KNILLUS ontvangt kerstcadeau van RT126

  •   keer gelezen

VORTUM-MULLEM | De vrijwilligers van MFA KNILLUS uit Vortum-Mullum werden zaterdag 22 december verrast door een surprisebezoek van een delegatie van de ondernemersclub Ronde Tafel 126 uit Land van Cuijk – kop van Noord Limburg. Deze club ondersteunt jaarlijks een aantal projecten die op hun sympathie kunnen rekenen.

Naast MFA KNILLUS was er ook een delegatie vanuit DICHTERBIJ voor CARNAVAL BOXMEER. Zij zetten zich al jaren in om Carnaval vieren mogelijk te maken voor mensen met een beperking. De leden van RT126 hebben een rondleiding gehad door MFA KNILLUS in aanbouw en waren bijzonder onder de indruk van de ambitie én de geweldige betrokkenheid van het dorp bij dit initiatief. Carnaval Boxmeer mocht een cheque van 500 euro in ontvangst nemen, MFA KNILLUS kreeg een cheque van liefst 1000 euro.

2 juni 2018
MFA KNILLUS wordt hét nieuwe gemeenschapscentrum in Vortum-Mullem. Op 2 juni 2018 wordt het officieel geopend. Tot die tijd moet er nog veel gebeuren, maar er worden ook al – nog ietwat provisorisch – de 1e aktiviteiten georganiseerd. Zo zal er op 6 januari 2018 een grandioos nieuwjaarsconcert worden verzorgd door koninklijke fanfare Sint Cornelius. Alle bezoekers kunnen dan genieten van een avond vol muzikaal vermaak én kunnen met eigen ogen aanschouwen hoe hard er gewerkt is aan MFA KNILLUS, hoe mooi/functioneel het wordt en welke grootse stap Vortum-Mullem met dit project zet op het vlak van leefbaarheid en saamhorigheid.

Meer berichten