Afbeelding

Prinsenbal 2017 sociaal café 't Vertrek op zaterdag 30 december

Algemeen 1.115 keer gelezen

BOXMEER | Het carnavalsseizoen is weer begonnen en nieuwe prinsen en prinsessen komen uit. De nieuwe prins voor uit- en thuiswonende mensen met zorgvraag, staat ook al te trappelen van ongeduld.

Traditiegetrouw zal eerst afscheid genomen worden van de huidige prins, Prins Theo I. Hij heeft genoten van een fantastisch carnavalsseizoen en zal nu plaats maken voor een nieuwe prins. Dit jaar komt de prins echter uit een andere hoek.

Het aftreden van Prins Theo I en het uitkomen van de nieuwe prins zal evenals vorige jaar plaats vinden tijdens het laatste sociaal café van 2017 en wel op zaterdag 30 december om 19.30 uur in café 't Vertrek in Boxmeer. Het sociaal café wordt eens per maand gehouden voor mensen met een zorgvraag uit de ruime regio van Boxmeer.

Hans Dinnessen en Peter Rongen zetten zich samen met René en Ingrid Keijzers van café 't Vertrek al jaren in voor alle mensen die net niet of met moeite van het reguliere carnavalsgebeuren kunnen genieten, ook voor hen weer een fantastisch feest te laten zijn. Daar is dit prinsenbal een onderdeel van. Daarnaast zal er op zondagmiddag 4 februari om 13.30 uur het grote carnavalsbal plaatsvinden in de grote zaal van 't Vertrek.

Zowel voor het prinsenbal als het carnavalsbal geldt; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus wees allemaal welkom op zaterdagavond 30 december om 19.30 uur in Café 't Vertrek om de nieuwe prins te feliciteren. En op zondagmiddag 4 februari om 13.30 uur om samen met de nieuwe prins van het feest te genieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant