Berry Knapen. (foto: Henri van de Grient)
Berry Knapen. (foto: Henri van de Grient)

Voorverkoop Buut- en Showavonden in 't Lagerhuis

  •   keer gelezen

MILL | De voorverkoop van de buut- en showavonden in 't Lagerhuis in Mill start op vrijdagavond 5 januari.

Al heel wat jaren organiseert Maarten de Groot in Grandcafé 't Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill 2 Buut- en Showavonden. Elk jaar opnieuw zijn het humoristische en zeer gezellige avonden die dan ook elk jaar opnieuw volledig zijn uitverkocht. Dit jaar worden ze gehouden op donderdag 8 en vrijdag 9 februari. Tijdens deze Buut- en Showavonden hoort en ziet u er zoals gebruikelijk de beste tonpraters van dit moment. Zo zijn er optredens van Berry Knapen, Jasper van Gerwen, Peter v.d. Maas, Frans Bevers, Rob van Elst, Hans Eijkemans en Dirk Kouwenberg. Kortom, alleen maar toppers en kampioenen.

Voorverkoop
Op vrijdagavond 5 januari is de voorverkoop van deze Buut- en Showavonden. Deze start in 't Lagerhuis om 19.30 uur. De deuren gaan deze avond om 18.30 uur open. Tickets kosten 14 euro per persoon. Eventuele resterende kaartjes zijn na deze voorverkoop bij 't Lagerhuis te koop.

Blijf op de hoogte van deze en alle andere activiteiten van 't Lagerhuis. Like hiervoor de Facebookpagina of check www.lagerhuismill.nl.

Meer berichten