Wilma Smit.
Wilma Smit.

Wilma heeft 'Plan de Campagne' voor 2018

Zakelijk 1.021 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Wilma Smit uit Sint Anthonis richtte in 2017 haar bedrijf Plan de Campagne op; een adviesbureau op het gebied van interieur- en verkoopstyling. Voor het komende jaar heeft ze één doel: knallen!

"Ik heb jarenlang in de reclamewereld gewerkt. Eerst als DTP'er en later als accountmanager", vertelt Wilma. Op dit moment werkt ze parttime als pr en communicatiemedewerker bij Sociom. "Een super leuke baan!", vertelt de gedreven onderneemster met een lach. "Ik zocht er nog een baan bij, omdat het niet fulltime is. Toen is het idee ontstaan om Plan de Campagne op te richten", legt ze uit.

Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. "Nee, ik ben eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur. Mensen vragen mij geregeld om advies. 'Wat zou jij doen met die muur, Wilma?', vragen vrienden en bekenden. Thuis ben ik ook altijd bezig met het aanpassen van mijn woonkamer. 'Even een plan de campagne maken', zeg ik dan altijd. Zo is ook de naam van mijn bedrijf ontstaan."

Verkoopstyling
Wilma volgde een opleiding tot verkoopstylist. Daar leer je hoe je een huis het beste kunt inrichten om het zo snel mogelijk te verkopen. "Als verkoopstylist moet je heel objectief naar een huis kijken. Het is vooral opruimen en weghalen en werken met zichtlijnen en de lichtinval. Het werkt echt. Een huis waar ik aan gewerkt heb, was binnen vier dagen verkocht!"
Ook met lege huizen weet Wilma wel raad. "Dan maken we vaak gebruik van kartonnen meubels aangevuld met accessoires. Dat klinkt misschien wat gek, maar werkt ontzettend goed. Op foto's zie je het verschil bijna niet." Wilma werkt voor makelaars, maar ook voor particulieren

Interieurstyling
Een nieuwe look in huis, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Ook dan kan Wilma te hulp schieten. "Interieurstyling is heel anders dan verkoopstyling hiervoor heeft ze dan ook de interieuracademie gevolgd. Een stuk creatiever; echt ontzettend leuk om te doen." Klanten kunnen terecht voor een kleuradvies, maar ook voor een volledig interieuradvies. "Mijn aanpak is nooit standaard, maar altijd flexibel. Na telefonisch contact maak ik een persoonlijke afspraak en dan bespreken we alle wensen en eisen. Daarna leg ik een mooi plan op tafel en aan de hand daarvan wordt ook een offerte opgesteld. Zo is het duidelijk wat je van mij kunt verwachten."

Meer informatie
Benieuwd geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.plandecampagne.ws. Voor vragen neem contact op met Wilma Smit via wilma@plandecampagne.ws of 06-22 92 0504.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant