Afbeelding

Geeft Flynth FAST sterk slot 2017 vervolg tegen landskampioen?

Sport 441 keer gelezen

GENNEP | Voor het eerste duel in 2018 treedt Flynth FAST zondagmiddag in Gennep aan tegen landskampioen Sliedrecht Sport. Trainer Jacek Ziemba kan tegen de Zuid Hollandse formatie nog niet beschikken over een volledige selectie.

In sporthal Pica Mare weet de Roze Brigade zich gesteund door het trouwe thuispubliek maar de nummer 8 uit de Eredivisie zal het moeten stellen zonder libero Annefleur Peters en middenaanvalster Joska Fransen. Passer/loper Gaya Neeskens maakt mogelijk na maanden blessureleed de eerste speelminuten. Voor de liberopositie doet Ziemba een beroep op, de tegen Coolen-Alterno sterk debuterende, Ellen Willems.

In die laatste wedstrijd van 2017 slaagde Flynth FAST er weliswaar niet in de winst te pakken. Het vertoonde spel en het ene punt is voor het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis een opsteker voor het eerste duel in het nog verse jaar. 
In Gennep en Sint Anthonis dromen de supporters van een laat vuurwerk. De steun vanaf de tribunes in Pica Mare kan als de broodnodige vonk fungeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant