MHV '81 DS1.

MHV '81 DS1 verliest thuiswedstrijd tegen LimMid

Sport 454 keer gelezen

MILL | De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar stond zaterdag 6 januari voor de dames van MHV '81 tegen LimMid op het programma. LimMid, die als 8ste geplaatst stond wilden maar al te graag de punten komen halen in Mill.

Dit bleek ook in de eerste helft. MHV '81 bleef gelijk oplopen met LimMid in doelsaldo. De dekking van MHV '81 stond goed, maar in de aanval waren te veel gemiste kansen en af en toe balverlies. Waardoor LimMid bij kon blijven. Met een ruststand van 13-11 in het voordeel van de Millse dames, gingen beide teams richting de kleedkamer.
In de tweede helft hadden de dames van MHV '81 nog wel wat recht te zetten. Vanaf het beginsignaal van de tweede helft opende MHV '81 de score. Ook de dekking stond gelijk sterk en LimMid wist zijn kansen niet te benutten. Met de snelle tegenaanvallen en overtuigend aanvalsspel wist MHV '81 een ruime voorsprong te behalen. En het belangrijkste was dat de voorsprong behouden bleef tot het eind van de wedstrijd. Met een eindstand van 34 - 25, konden de dames van MHV '81 met opgeheven hoofd richting de de kantine, waar onder het genot van een hapje en een drankje werd geproost op het nieuwe jaar. Het bleef nog lang onrustig.
Eindstand MHV '81 DS1 – LimMid: 34 – 25. Volgende week spelen de dames van MHV '81 in Susteren tegen Noav.