Er zijn infoavonden op het Elzendaalcollege.
Er zijn infoavonden op het Elzendaalcollege.

Infoavonden voor ouders van groep 7 en 8 leerlingen op het Elzendaalcollege

Onderwijs 277 keer gelezen

BOXMEER / GENNEP | Het Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep houden informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

De informatieavond van het Elzendaalcollege in Gennep vindt plaats op donderdag 18 januari van 19.30 tot 21.00 uur aan de Stiemensweg 40 in Gennep. De school geeft onder andere informatie over de onderwijssoorten: basisberoeps, kaderberoeps, mavo en leerjaar 1,2 en 3 van havo/vwo.
De informatie van het Elzendaalcollege in Boxmeer zijn op maandag 22 en dinsdag 23 januari aan de Stationsweg 38 in Boxmeer. De avonden starten om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Ouders krijgen onder meer informatie over de onderwijssoorten: mavo, havo, atheneum en gymnasium. Ook wordt er informatie gegeven over persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia en Cambridge), de sportklas, Design & Innovation en sport & cultuur met EC+.
Naast deze informatieavonden voor ouders, organiseert het Elzendaalcollege in januari en februari nog enkele proeflessen voor groep 8-leerlingen. Voor een uitgebreide kennismaking is iedereen welkom tijdens het open huis op woensdag 31 januari tussen 16.30 en 20.30 uur op het Elzendaalcollege in Gennep. Op woensdag 7 februari is het open huis in het Elzendaalcollege in Boxmeer geopend tussen 15.30 en 20.30 uur. Meer info: www.elzendaalcollege.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant