Sanne ten Haaf - Van Sambeek.
Sanne ten Haaf - Van Sambeek.

Sanne ten Haaf – van Sambeek naar Flynth FAST

Sport 759 keer gelezen

GENNEP / SINT ANTHONIS | Eredivisionist Flynth FAST heeft de selectie uitgebreid. De geplaagde formatie van trainer Jacek Ziemba weet zich verzekerd van de komst van Sanne Ten Haaf - van Sambeek.

De ervaren 30-jarige passer/loper maakt de overstap van tweededivisionist VC Volt, en ziet daarmee een lang gekoesterde maar niet meer voormogelijk gehouden wens in vervulling gaan.

"Deze kans kon ik niet laten lopen, want waarschijnlijk doet de mogelijkheid zich niet snel meer voor", zegt de aanwinst die in het verleden uitkwam voor Apollo (Mill), Vollan (Langenboom), Saturnus (Uden), Activia (Sint Anthonis) en het Beerse Energo.

Toen haar voormalige trainer Jacek Ziemba en het FAST-bestuur Ten Haaf-van Sambeek benaderden dacht zij niet lang na. "Ik zie het als een compliment dat ik gevraagd ben. Ik ben net weer begonnen. Ik wilde het gevoel hebben dat ik meekan. En na de eerste training heb ik toegezegd. Natuurlijk weet ik dat VC Volt nu een probleem heeft (de andere passer/loper Pleun van Hout is mogelijk langdurig uitgeschakeld). Volleybal is een teamsport maar ik kies nu voor mijzelf. Als ik 25 was geweest was het een ander verhaal geweest. Het was nu of nooit meer."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant