Frank Boeijen.
Frank Boeijen.

Release nieuwe cd met boek Frank Boeijen

Algemeen 231 keer gelezen

CUIJK | Frank Boeijen presenteerde 26 januari zijn nieuwe album Palermo. Een geheel van twee cd's en een boek, met in totaal 17 nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, een vertaling van het Italiaanse woord Palermo. Palermo zal ook het fundament zijn voor de nieuwe theatertour die 3 februari 2018 van start gaat in Schouwburg Cuijk.

Palermo is een ode aan de liefde. Liefdesliedjes in de breedste betekenis. De liedjes verhalen over vriendschap, het leven, muziek en liefde. De liedjes op de 1e cd zijn omlijst met het City of Prague Philharmonic Orchestra met arrangementen van Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders. De tracks op de 2e cd staan op zichzelf, maar zijn toch verweven met Palermo. Ze gaan over de vergankelijkheid van het bestaan, vriendschap en het leven in al zijn facetten.

Frank schreef de nieuwe liedjes van Palermo in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. Palermo is een album dat luistert als een aaneengesloten verhaal. De liedjes vormen samen een eenheid maar zijn ook los van elkaar te zien. Het geheel ademt een sfeer van observaties van alledag, de liefde gespiegeld en verteld vanuit het perspectief van Frank zelf.

De voorstelling is zaterdag 3 februari om 20.15 uur te zien in Schouwburg Cuijk. Tickets kosten 27,50 euro, inclusief pauzeconsumptie en garderobe. Voor meer info kijk op www.frankboeijen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant