Afbeelding

Open dag ROC de Leijgraaf zondag 4 februari

Algemeen 180 keer gelezen

CUIJK | ROC de Leijgraaf houdt op zondag 4 februari weer haar open dag. Thema is 'Make Your Day': de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestiging aan de Jan van Cuijkstraat in Cuijk terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past en aan de slag gaan met leuke projecten op het gebied van techniek, business en food.

Bij ROC de Leijgraaf worden studenten gezien. Door docenten, die het beste uit elke student willen halen. Door medestudenten, met wie ze een gezellige tijd tegemoet gaan. En door bedrijven uit de regio, waar ze de praktijk gaan leren. Bezoekers van 'Make Your Day' bepalen zelf wat ze die dag gaan doen. Voorlichters van De Leijgraaf staan klaar om studenten te laten ontdekken welke studie het beste bij hen past. Alle lokalen en praktijkruimtes staan uiteraard open, maar er zijn ook diverse projecten en (fun)activiteiten, zoals een speelse kennismaking met de virtuele wereld binnen het onderwijs. Theatergroep Trots verzorgt meerdere optredens. Elke student krijgt bij binnenkomst een leuke goodiebag en alle bezoekers zijn welkom om aan te schuiven bij het lunchbuffet. Nieuw in Cuijk is de opleiding voor Food Specialist. De Leijgraaf is de enige ROC in Nederland die deze opleiding aanbiedt. Wie een toekomst in de voedingsindustrie ambieert, doet er dus slim aan een bezoek te brengen aan deze open dag.
Uiteraard zijn ouders, familieleden en vrienden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is zondag 4 februari van 11.00 tot 15.00 uur bij ROC de Leijgraaf, aan de Jan van Cuijkstraat 52 in Cuijk. Ook de vestiging aan de Kleine Broekstraat 10 in Boxmeer is die dag geopend. Meer informatie staat op www.leijgraaf.nl/opendag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant