Archieffoto BVV'27. Foto: Martijn Schwillens

5E: HRC'27 vloert koploper, SVS pakt tweede punt in Wanssum

Sport 810 keer gelezen

BVV'27-HRC'27 1-2
Het Afferdense HRC'27 heeft in de eerste wedstrijd in 2018 koploper BVV'27 gevloerd. "Verrassend, maar wie de wedstrijd gezien heeft weet dat we ons met 2-1 tekort gedaan hebben", zegt winnend trainer Rob Ernst, "We hadden de koploper met grotere cijfers kunnen en moeten verslaan."
De Ottersumse trainer zag zijn ploeg kans op kans creëren maar zag ook dat de Blitterswijckse keeper een sta in de weg was. Hij was echter kansloos op inzetten van Patrick van Santen (40e minuut) en Bart Boumans (61e). Daarmee was de strijd gelopen. Hoewel BVV'27 in 88e minuut nog tegenscoorde kwam de Afferdense zege niet in gevaar.

United – SVS 0-0
Het Stevensbeekse SVS pakte in Wanssum het tweede punt in de lopende competitie. Tegen fusieclub United werd het 0-0. SVS blijft rode lantaarndrager in 5E.

Sporting ST – VV Holthees Smakt 2-0
Op bezoek bij Sporting ST uit Swolgen en Tienraij leed Holthees een onnodige nederlaag 2-0 nederlaag die na rust gestalte kreeg. Struikelblok was de Sporting-keeper. "Jammer, maar we hebben de kansen gehad. De keeper van de tegenstander was onpasseerbaar", zegt Holthees-trainer John Klaaasen.

SVOC'01 – Montagnards 0-4
Het jong en wispelturige Montagnards startte 2018 voortvarend. Uit in Oirlo werd SVCOC'01 met 0-4 verslagen.
Toby Cober bezorgde de Bergenaren in de 4e minuut een droomstart: 0-1. Rob Roosenboom verdubbelde in de 35e minuut de marge naar 0-2. Montagnards trok na de pauze door. Mohammed Fuaad tilde de voorsprong in de 67e minuut naar 0-3. Rik Martens bepaalde in de 89e minuut de eindstand op 0-4.