Kinderopvang De Dag Door in Boxmeer heeft een nieuwe ruimte gerealiseerd.
Kinderopvang De Dag Door in Boxmeer heeft een nieuwe ruimte gerealiseerd.

Nieuwe ruimte Kinderopvang De Dag Door in Boxmeer geopend

Zakelijk 878 keer gelezen

BOXMEER | Kinderopvang De Dag Door aan De Raetsingel 5 in Boxmeer heeft een nieuwe ruimte gerealiseerd naast de al bestaande ruimte. Daarnaast start de kinderopvang een extra peutergroep.

Kinderopvang De Dag Door biedt sinds 2007 opvang aan kinderen van nul tot twaalf jaar aan. Omdat de organisatie graag meedenkt met de vraag van ouders, heeft ze kort geleden een extra ruimte naast de al bestaande ruimte gerealiseerd. "Deze gaan we gebruiken om meer verschil te maken binnen de leeftijdsgroep van de dagopvang. Op de maandagochtend gaan we er ook een extra peutergroep starten'', laat de organisatie weten. Beide ruimtes liggen naast elkaar met daar tussenin peutertoiletjes en wasbakken. "Het was een logische keus om deze stap te maken want de verbinding was er al."

De buitenschoolse opvang van De Dag Door ligt op loopafstand van de dagopvang-locatie in Basisschool De Weijerwereld, waarmee ze inhoudelijk samenwerken. "We vangen kinderen op van alle basisscholen in Boxmeer en komen ze na schooltijd met de bakfiets ophalen. We staan iedere dag met ons team van acht pedagogisch medewerk(st)ers klaar om elk kind een fijne tijd op onze opvang te geven." Dinsdag 6 februari van 16.00 tot 17.30 en vrijdag 9 februari van 11.00 tot 12.30 is iedereen uitgenodigd een kijkje te nemen in de nieuwe ruimte. Meer info via www.dedagdoor.nl en https://www.facebook.com/dedagdoor

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant