Knakworstrennen.
Knakworstrennen.

Beugen maakt zich op voor de 34e Knakworstrennen

Carnaval 523 keer gelezen

BEUGEN | Terwijl ze zich in Boxmeer opmaken voor de Metworst op carnavalsmaandag, bereiden ze zich in Beugen voor op de 34e editie van de Knakworstrennen een dag eerder op zondag 11 februari.

Om 10.31 uur wordt het startsein gegeven op het Beugense Kerkplein en barst de strijd los. De grote vraag dit jaar is natuurlijk wie de titel overneemt van 'ruiter' Bryan Jochijms en 'paard' Pim Verberkt. Publiek is van harte welkom om de ruiters en paarden aan te moedigen en na de rennen mee te feesten op de afterparty. "Al meer dan dertig jaar zijn de Knakworstrennen een begrip en ook in de toekomst willen we de titel 'Meest kolderieke paardenrennen van Nederland' waar blijven maken", aldus de organisatie. Naast de paardenrace zijn er altijd een aantal originele en amusante acts te zien.

Livestream
Uitgerekend op deze dag ziek? Geen nood, de Knakworst verzorgt voor supporters die in het buitenland vertoeven, net die ene dag ziek zijn, moeilijk ter been zijn of er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn, een live-stream beeldverbinding. Bekijk de rennen via www.knakworstrennen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant