Afbeelding

Stichting Recreatie en Meer krijgt feestelijke cheque van NSGK

Algemeen 196 keer gelezen

BOXMEER | De Boxmeerse Stichting Recreatie en Meer heeft donderdag 1 februari feestelijk bezoek gekregen van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Zij schonken de stichting een cheque met een waarde van maar liefst 20.000 euro. 

Stichting Recreatie en Meer is bezig een natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats te realiseren, waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen. De bijdrage van NSGK is bedoeld voor de inrichting van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats.  Renuka en Harald hebben de cheque in ontvangst gekregen van mevrouw Ingrid Zwets-Pelkmans van NSGK. Zij zijn blij met deze geweldige bijdrage: "Het geheim om je doel te bereiken bestaat uit slechts één woord: doorzetten!", aldus Renuka van Gaal. 

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting steunt jaarlijks honderden projecten op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven. Dat kan dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers.

Verder heeft Stichting Recreatie en Meer op 19 januari een cheque van Jan Linders van maar liefst 944 euro over heel 2017 ontvangen.  Tot slot ontvangt de Stichting 4000 euro van Stinafo en 7500 euro van Dowilvo. Hiermee komt de teller boven de 115.000 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant