Afbeelding

Lamme Frans & Snollebollekes op Kuukse elfkroegetocht

Algemeen 1.004 keer gelezen

CUIJK | De Kuukse elfkroegetocht pakt uit in het jubileumjaar. De organisatie van Nederlands enige echte kroegentocht haalt op dinsdag 13 februari de twee beste carnavalsartiesten van het land naar Cuijk: Lamme Frans én Snollebollekes. Maximaal F33STEN dus!

Snollebollekes is met zijn hits Links Rechts en Springen, Nondeju! als geen ander in staat om massa's feestvierders in beweging te krijgen en is op het laatste moment toegevoegd aan het programma op het grote Frater Jan Baptistplein.

Dat Lamme Frans de hitlijsten bestormd met hits als Wakker met een biertje en Feest! zegt genoeg: deze rascarnavaller hoort op de 33ste Kuukse elfkroegetocht thuis en zal te zien zijn op het sfeervolle Kerkplein.

Maar er is natuurlijk veel meer. Denk aan topbands als WC Experience, Piano en Co en Wir Sind Spitze!, vertegenwoordigers van het (moderne) levenslied als Stef Ekkel, Hazes-imitator Lesley Williams en rapper Def Rhymz.

Daarnaast is er een hoog gehalte guilty pleasures met Rave van Fortuin, Timmy Tirol en een groot aantal speciaal geselecteerde feest dj's. En vergeet ook de dweilorkesten op het Louis Jansenplein niet! In totaal zijn er op de 7 podia meer dan 22 artiesten geboekt. Die zijn te bewonderen voor 11 euro entree.

Het volledige programma van de Kuukse elfkroegetocht is te bekijken op www.elfkroegetocht.nl. Daar zijn ook tickets te bestellen. Stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar in de elf stempelkroegen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant