Archieffoto.
Archieffoto. Foto: Martijn Schwillens

Gewoon Doen doet niet mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Cuijk

Algemeen 814 keer gelezen

CUIJK | De partij Gewoon Doen doet niet mee met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 in Cuijk. Dat laat lijsttrekker Han Kersten middels een bericht op zijn site weten.

De reden dat Kersten afziet van deelname is dat hij niet in staat is om in de week van 4 februari de kandidatenlijst persoonlijk af te geven op het gemeentehuis. "Nu hadden we een korte vakantie gepland in de week van 4 februari dus helaas gaat dat laatste niet lukken." Balen is dat natuurlijk wel. "Al een paar maanden ben ik doende om met Gewoon Doen Land van Cuijk deel te nemen aan de raadverkiezingen van 21 maart 2018", schrijft Kersten.

Hij is niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. "De vereniging Gewoon Doen Land van Cuijk gaat zich verder weer bezighouden met de in en outs van de vorming van het Land van Cuijk. Op 18 april 2018, 20:00 uur is een eerste oriënterende bijeenkomst in de Nielt, Lavendel 250 in Cuijk."
Daarnaast is Kersten bezig om Regio TV Land van Cuijk vorm te geven. "Momenteel vinden gesprekken plaats met twee interviewsters die een duidelijk beeld hebben om de juiste vragen te stellen aan geintervieuwden. Uitzenden gebeurt op de site van Regio TV Land van Cuijk en het YouTube kanaal. Als opnamelocatie hebben we inmiddels een aantrekkelijk gemeentehuis in Oeffelt", besluit Kersten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant