Jörgen Tielemans bij een van de softtubs in zijn zaak Aura in Sint Hubert.
Jörgen Tielemans bij een van de softtubs in zijn zaak Aura in Sint Hubert.

Winactie: een week lang genieten van een softub van Aura in je tuin!

Algemeen 1.199 keer gelezen

SINT HUBERT | Een week lang ontspannen in een privé bubbelbad in je eigen tuin! Die droom kan werkelijkheid worden. De Maas Driehoek heeft namelijke een fantastische winactie in samenwerking met Aura in Sint Hubert.

Aura is gespecialiseerd in terrasoverkappingen, garagedeuren en de bijzondere sfeerhaarden van Ruby Fires. Daarnaast zijn ze de enige softubdealer in Zuid-Nederland. "Deze softubs zijn verder alleen in Doorn en Baarn verkrijgbaar", vertelt eigenaar Jörgen Tielemans. In zijn showroom staan vier modellen uitgestald. Je krijgt meteen zin om erin te duiken. "Mensen kunnen hier goed zien wat het beste ben hen past." De softubs zijn milieuvriendelijk. "Voor vijftien euro per maand, kun je het bad de hele maand verwarmen", ligt Jörgen toe. "Dan kun je er op elk moment van de dag zo instappen." Daarnaast zijn ze fluisterstil, eenvoudig in onderhoud en om schoon te maken en ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Een softtub gaat jaren mee. "Twintig jaar is echt geen uitzondering!", verzekert Jörgen.

Winactie
Zodra de Facebookpagina van De Maas Driehoek 5000 likes heeft gehaald, wordt er onder alle volgers een mooie prijs verloot: namelijk een week lang een softub in je tuin. Alles wordt door Aura geregeld. "Je kunt er dan zo in!", lacht Jörgen. Ga dus snel naar facebook.com/demaasdriehoek en LIKE! Aura is gevestigd aan Pastoor Jacobsstraat 2c (Sint Hubert). Meer info: www.aurasinthubert.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant