Schrijf je in voor het Brabants Oerparcours Mill.
Schrijf je in voor het Brabants Oerparcours Mill.

Schrijf vanaf 1 maart in voor Brabants Oerparcours Mill

Algemeen 318 keer gelezen

MILL | Onder de vlag van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en Stichting Beweegtuin Mill wordt op zondag 27 mei 2018 het Brabants Oerparcours weer gehouden. Dit is een laagdrempelige survivalrun in de Groespeel en Kanaalzone in Mill en wordt voor het 6e achtereenvolgende jaar georganiseerd. Aanmelden als deelnemer kan vanaf 1 maart via www.oerparcours.nl. Er kunnen maximaal 500 deelnemers inschrijven, vol is vol.

Net als voorgaande edities is de start en finish van het Brabants Oerparcours ter hoogte van City Resort )voorheen Fitland) aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. De survivalrun met diverse hindernissen is zo'n 6 kilometer lang en ook geschikt voor niet geoefende sporters en kinderen vanaf 10 jaar. Zij kunnen overigens uitsluitend deelnemen als duo met een volwassene. Vanaf 14 jaar is individueel inschrijven wel mogelijk. De kosten bedragen 15,00 euro per persoon. Hiervoor ontvangt men tevens een Oerparcours T-shirt en herinnering.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van het Oerparcours kan altijd vrijwilligers gebruiken om te assisteren bij de hindernissen. Ook bedrijven of organisaties die een eigen hindernis willen bouwen of bemannen zijn van harte welkom. Neem daarvoor contact op met de organisatie via info@oerparcours.nl Inschrijven Surf vanaf donderdag 1 maart naar www.oerparcours.nl en klik op inschrijven.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant