Parcours- verkenning halve marathon Sint Anthonis op 3 maart

  •   keer gelezen

SINT ANTHONIS | Atletiekvereniging Olympus Land van Cuijk houdt op zaterdag 17 maart voor de twintigste keer een halve marathon en een 5 kilometer wedstrijdloop in de Staatsbossen van Sint Anthonis.

Als voorbereiding is er voor de deelnemers, maar ook voor andere belangstellenden, een mogelijkheid om het parcours (1 grote ronde) te verkennen of om de conditie te testen. Er wordt in 4 niveaugroepen in een rustig tempo gelopen.

De parcoursverkenning is op zaterdag 3 maart, starttijd om 15.00 uur, startplaats is voor de blokhut van Scouting St. Patrick nabij Bosweg/Hoefstraat. Met bijna 250 voorinschrijvers op de 21,1 kilometer zijn de verwachtingen voor de organisatie hooggespannen. Met diverse buitenlandse inschrijvers uit Duitsland en België is het opnieuw een internationale wedstrijd.

Voor de eerste 300 inschrijvers op de halve marathon is er een t-shirt beschikbaar, gesponsord door Accountants & belastingadviseurs Kempen-Küppers te Sint Anthonis.

Ook zijn er op de wedstrijddag geldprijzen (100 euro) te verdienen voor verbetering van de parcoursrecords; 1:09:39 uur bij de Heren en 1.21.02 uur bij de Dames.

Deze trimloop is tevens de negende wedstrijd in de Rabo-Run-competitie Land v. Cuijk.

Meer informatie
Voor meer informatie zie www.av-olympus.nl. of omtrent de verkenningsloop tel. 0485-383803.

Meer berichten