Jos Raemaekers.
Jos Raemaekers.

Jos Raemaekers weer kandidaat-wethouder Sint Anthonis Nu

Verkiezingen 333 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De ledenvergadering van Sint Anthonis Nu heeft in haar vergadering van 14 februari 2018 besloten Jos Raemaekers uit Wanroij aan te wijzen als kandidaat-wethouder.

Vanaf oktober 2017 is Jos Raemaekers wethouder in de gemeente Sint Anthonis; hij is de opvolger van Roos Aben die wegens ziekte het wethouderschap moest neerleggen. Hij heeft sinds die tijd het werk op een goede en snelle wijze eigen gemaakt en functioneert naar ieders tevredenheid. Tevens is Jos Raemaekers ook kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.
In zijn vorige functie als directeur detacheringen van de IBN-groep heeft hij veel kennis over het taakveld zorg en WMO opgedaan. Ook heeft hij in deze functie zijn sturende en bestuurlijke kwaliteiten kunnen ontwikkelen die voldoende waarborgen bieden voor de functie van wethouder. Zijn jarenlange ervaring met leefbaarheidprojecten in de gemeente Gemert in combinatie met de bestuurlijke ervaring zijn zeer bruikbaar voor de bestuurlijke ontwikkeling naar één gemeente Land van Cuijk en de daarbij behorende dorpsinvesteringsplannen om de leefbaarheid in de dorpen te versterken. Sint Anthonis Nu heeft hiermee een sterke kandidaat-wethouder die op meerdere terreinen deskundig is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant