Afbeelding

Buurkracht houdt diner voor duurzame Brabanders

Verkiezingen 545 keer gelezen

HAPS | Om Brabanders te enthousiasmeren samen energie te besparen en op te wekken, organiseert Buurkracht de komende tijd thuisdiners. Op 14 maart vindt in Haps een huiskamerdiner plaats bij buurtbewoner Henk. Hoofdgast is Mike van Diemen (Groen Links), één van de jongste lijsttrekkers van Nederland.

Bewoners uit Noord-Brabant met interesse in duurzaamheid kunnen zich als gast voor dit diner aanmelden. Het gezelschap van woensdag 14 maart bestaat uit tien inwoners uit gemeente Cuijk die actief zijn met energiebesparing of daar juist interesse in hebben. Ook Mike van Diemen schuift aan. Hij is de lijsttrekker van Groen Links op de lijst van Cuijk. Het diner biedt een goede gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Er zijn nog enkele plekken voor het diner te vergeven. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 10 maart aanmelden bij Buurkrachtbuurtbegeleider Ate Ploegmakers via ate@buurkracht.nl of 06-113 176 15. Voor meer info neem contact op met ate@buurkracht.nl of 06-113 176 15. Of kijk op buurkracht.nl.

Buurkracht is een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Groep, om ideeën en ervaringen over energiebesparing uit te wisselen. Buurkracht helpt buurten grip te krijgen op hun energieverbruik en ondersteunt bij besparingsmaatregelen. De buurt krijgt een buurtbegeleider, bewoners krijgen inzicht in hun energieverbruik en Buurkracht helpt bij het enthousiasmeren van de buurtgenoten. In Noord-Brabant besparen Buurkrachtbuurten samen al € 740.000,- per jaar op de energierekeningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant