Optisport biedt een compleet fitnessprogramma in het water met diverse fitnessapparaten.
Optisport biedt een compleet fitnessprogramma in het water met diverse fitnessapparaten.

Actief fitnessen in het water

Zakelijk 669 keer gelezen

BOXMEER | Het zwembad van Optisport is heerlijk verwarmd en in combinatie met een bezoekje aan de sauna geniet je van een gezellige ochtend of avond. Dit is goed voor je conditie en je bevordert hiermee je fysieke en mentale gezondheid. Na afloop is ons sportcafé geopend voor een drankje.

Ben je op zoek naar ontspanning in een prettige en informele sfeer, probeer dan eens de groepsles Aqua'Fitness. Aqua'Fitness biedt een compleet fitnessprogramma in het water met diverse fitnessapparaten, zoals een loopband, trampoline, spinningfiets en twister. Aqua'Fitness is werken aan je figuur, verbeteren van je conditie en lenigheid. Daarnaast verstevig je de spieren. Het voordeel van een workout in het water ten opzichte van een workout in een sportschool is dat overbelasting tot het verleden behoort. De begeleiding van de fitnesstoestellen is uiteraard in handen van een gediplomeerde zweminstructeur. De lestijden in Gennep zijn op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en op zondag van 9.00 tot 10.00 uur. In Boxmeer is de les van 20.00 tot 21.00 uur.

Aqua'Totaal
Haal meer uit je ochtend of avond. Dit is zwemmen, Aqua'Fitness en sauna. Voor een klein bedrag (tarief banenzwemmen) geniet je van deze combinatie aan faciliteiten. In Gennep kan dit op maandag- en woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur (de sauna is al open vanaf 19.00 uur). Op dinsdag- en vrijdagochtend kun je terecht van 10.30-12.00 uur (de sauna is dan al open vanaf 09.00 uur). In Boxmeer kun je op maandag en woensdag van 11.30 tot 13.00 uur en donderdag van 21.00 tot 22.00 uur terecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant