De vestiging van Heldro IJs in Ottersum.
De vestiging van Heldro IJs in Ottersum.

Heldro ijs opent tweede vestiging in Nijmegen

Zakelijk 4.220 keer gelezen

OTTERSUM | De kogel is door de kerk. Heldro ijs zal dit voorjaar een tweede vestiging gaan openen in het centrum van Nijmegen. Op een Facebookpoll, die begin dit jaar online kwam werd massaal gereageerd door Heldro-fans uit heel het land. Nijmegen was met 86% van de stemmen al zwaar favoriet ten opzichte van Venlo (14% van de stemmen). Heldro ijs luistert naar haar fans en dus komt het, dit jaar 80 jaar oude ijsbedrijf, naar de oudste stad van Nederland. 

Heldro Nijmegen zal net als in Ottersum, ter plaatse vers schepijs bereiden, waardoor de smaakbeleving ook daar ongeëvenaard blijft. Jan Verbeeten van Heldro ijs: "Vanzelfsprekend zal ook hier niet aan het geheime en unieke Heldro-recept getornd worden. Gasten kunnen hierbij ook in Nijmegen kiezen uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, caramel of kersen, nootjes, Smarties, sauzen of onze heerlijke verse slagroom. De artikelen voor thuisgebruik, zoals literbakken, staven, wafels, choco's en ijstaarten worden ook in Nijmegen in het aanbod meegenomen, maar deze zullen wel  in onze ambachtelijke ijsmakerij in Ottersum gemaakt worden."  
Heldro wil kijken of de magie en aantrekkingskracht ook in een (grote) stad kan werken. Hierbij zijn zij op zoek gegaan naar een locatie waar overdag meegelift kan worden op de loop en drukte van het winkelend publiek, dus in het centrum van de stad.  Maar ook een plek waar in de avonduren genoeg te beleven valt. "De locatie blijft nog even geheim, maar voldoet aan alles wat we voor ogen hadden en lijkt dus een ideale plek om Heldro ook in de stad groot te maken", aldus Verbeeten. 
Heldro Nijmegen zal naar verwachting werk gaan bieden aan 30 tot 40 personen, de werving en selectie hiervoor is vanaf heden gestart. Vacatures zijn te vinden op de website van Heldro; www.heldro.nl . 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant