Laatste keer Muziekpark: inschrijving bands en start kaartverkoop

  •   keer gelezen

BOXMEER | In februari verscheen het verrassende nieuws dat Muziekpark op 11 augustus 2018 de allerlaatste editie van het festival zal zijn. Voor de rockers uit de regio betekent dit dat de allerlaatste kans zich nu voordoet om nog éénmaal te knallen op het hoofdpodium met de allerbeste lokale "one time tributes". Ook zijn vanaf 12 maart de kaarten al online te koop.

Muzikanten uit de buurt die met je (gelegenheids)band aan de eregalerij van de afgelopen 12 jaar willen worden toegevoegd kunnen zich nu aanmelden. Er is plek voor een elftal aan bands, en met een gemiddeld aantal van 20+ bands wordt het nog een pittige klus om de selectie te maken voor het programma van de finale van Muziekpark. De inschrijving loopt tot en met 1 mei. Je vindt het inschrijfformulier, de spelregels en meer info op de website. Daarna zal de organisatie snel komen met de definitieve, final, line up.

Tickets online kopen
De allerlaatste keer Muziekpark kun je natuurlijk niet missen. Om te verzekeren dat je erbij bent kun je al vanaf 12 maart je tickets voor het Boxmeerse festival bemachtigen. Naast het programma van de eenmalige tributes is er uiteraard ook weer een toegewijde elektronische hoek op het festival met opmerkelijke en sfeervolle acts en dj's. Kaarten kosten € 5,00 in de online voorverkoop en zijn te bemachtigen via de website.

Aanmelden bands en kaartjes bemachtigen kan via www.muziekpark.nl vanaf 12 maart 2018. 

Meer berichten