Afbeelding

Stil Genoegen in top 5 foodspecialiteiten zaken van Nederland

Wonen 906 keer gelezen

BOXMEER | De vlag ging vorige week uit bij de speciaalzaak Stil Genoegen aan de Steenstraat in Boxmeer. De winkel is genomineerd voor de beste foodspecialiteiten-winkel van Nederland. Slechts vier andere zaken zijn ook genomineerd.

Net een jaar geopend als delicatessewinkel heeft het vakcentrum Stil Genoegen al meerdere keren gekeurd. Zij bleken enorm gecharmeerd van dit 'pareltje in het Brabantse Boxmeer'. Onlangs ging in huize heyligers-verdijk de telefoon met het grote nieuws: Stil Genoegen behoort tot een van de vijf beste foodspecialiteiten-winkels van heel Nederland.
"De komende weken zal Stil Genoegen weer meerdere keren bezocht worden door zowel het vakcentrum als ook 'mistery-clients'", vertelt Lieke Verdijk, eigenaresse van Stil Genoegen. "Zij zullen ons dan weer toetsen op onder andere kwaliteit, kennis, presentatie, hygiëne en sfeer. Aan de hand van deze uitkomst word bepaald op welke plek we definitief gaan eindigen."
De prijsuitreiking is maandag 16 maart in Nijkerk. "Wij hopen natuurlijk een beker mee te nemen naar Boxmeer", aldus een enthousiaste Lieke Verdijk. "Maar we voelen ons nu al een winnaar. We staan tussen de vier pracht medefinalisten die allemaal een geweldig mooie winkel hebben. Om ons daarmee te mogen meten voelt als een enorme eer."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant