Afbeelding

Foto van vroeger: met grootvader op de Harley

Algemeen 774 keer gelezen

CUIJK | In deze rubriek wekelijks een mooie foto van vroeger. Deze week een foto van Martin Smits, geboren en getogen Cuijkenaar.

Smits is al zolang hij zich kan heugen motorfanaat. "Ja, zeker vanaf mijn veertiende ben ik gek op motoren", vertelt hij met een lach. Zijn allereerste motor herinnert hij zich maar al te goed. "Dat was de motor op de foto; een prachtige Harley. Mijn grootvader meneer Roelofs werd 95 jaar en had nog een wens, namelijk een ritje maken door Cuijk." Zo gezegd, zo gedaan. "En grootvader genoot met volle teugen."

Inmiddels heeft Smits heel wat ritjes gemaakt. Daarnaast heeft hij op het moment een verzameling van maar liefst veertig motoren.

Toch heeft hij ook nog een minder mooie herinnering aan een van zijn ritten. Tijdens de Jumborun in het Duitse Kassel brandt zijn gloednieuwe Harley helemaal uit. "Ik had twee gehandicapte kinderen in de zijspan, gelukkig raakte er niemand gewond", zegt Smits.

Tips
Heb jij net als Martin Smits ook een mooie foto? Stuur 'm dan naar ons op via redactie@demaasdriehoek.nl of kom tijdens kantooruren bij ons langs op kantoor aan Steenstraat 117 in Boxmeer. Wie weet staat jouw herinnering dan volgende week wel in de krant!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant