René en Vincent laten je meubels stralen als nieuw!
René en Vincent laten je meubels stralen als nieuw!

Oude meubels? Laat ze stralen!

Algemeen 3.788 keer gelezen

CUIJK | Oude meubels er weer uit laten zien als nieuws? Dat kunnen Vincent Sweens en René Gademan van Stralerij Cuijk als geen ander. Trots laten ze in hun werkplaats aan Zandberg 3B in Cuijk zien wat voor prachtige resultaten stralen oplevert.

"Kijk, dit was zo'n oude donkerbruine kast", zegt Vincent terwijl hij op een modern ogend meubel wijst. "Die hebben we gestraald en daarna geolied. Ziet er weer uit als nieuw!" Ondertussen geeft René een demonstratie in de speciale straalruimte. Behendig straalt hij een laag lak van een salontafel. Er komt een prachtig massief houten blad onder vandaan.
"Stralen is echt een prachtige oplossing voor wat oudere meubels. Vroeger werd alles van massief hout gemaakt. Die kwaliteit was echt fantastisch. Daar kunnen de meubels van nu echt niet aan tippen. Maar het is ook wel leuk om het er weer een beetje modern uit te laten zien. Dat kunnen wij regelen!", vertelt Vincent enthousiast. Stralen kan op verschillende materialen. "We kunnen meubels stralen, maar ook hekwerken, trappen, keukenkastjes, deuren, noem maar op. Het resultaat is echt verbluffend. Na het stralen, kunnen klanten ervoor kiezen om het meubel te laten oliën of lakken. Dat kunnen ze natuurlijk ook zelf doen."
Stralerij Cuijk haalt meubels bij mensen thuis op en levert ze daar ook weer af. "Maak je een afspraak, dan ben je de meubels niet langer dan twee à drie dagen kwijt. Maar je mag natuurlijk ook zo binnenlopen."
Voor meer informatie kijk op www.stralerijcuijk.nl of vraag een offerte op via info@stralerijcuijk.nl. Vincent runt ook Design Parket, voor alles op het gebied van vloeren. Meer info daarover op design-parket-cuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant