Afbeelding

MH Hoveniers viert haar tienjarig jubileum

Zakelijk 1.975 keer gelezen

BEUGEN | Een mooie mijlpaal voor MH Hoveniers. Het bedrijf van Michel Hermens bestaat dit jaar precies tien jaar. Tijd om terug te blikken is er bijna niet. "We hebben het lekker druk en dat is maar goed ook!", vertelt Michel met een glimlach.

Michel volgde de Helicon-opleiding in Nijmegen en tijdens zijn schooltijd begint hij al voor zichzelf. Groene vingers heeft hij altijd gehad. "Al op jonge leeftijd kweekte ik plantjes. Eerst voor familie en bekenden en later is dat wat uitgebreid en is er ook een stukje handel in planten bijgekomen", legt hij uit.

Korte lijntjes
Inmiddels is MH Hoveniers uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Er werken vijf mensen in dienst, waaronder de broers van Michel. Sinds ruim drie jaar zit het bedrijf gevestigd in een prachtige grote loods aan Molenheideweg 1 in Beugen. Daar hebben ze alles bij de hand. En dat is ook meteen de kracht van MH Hoveniers. "Wij doen alles in eigen beheer", legt Michel uit. "Voor de klant ideaal, want de lijntjes zijn kort en we kunnen snel schakelen."

Ontwerp en advies
Klanten kunnen voor alles op het gebied van tuinen bij MH Hoveniers terecht. "Van ontwerp tot advies en de complete aanleg", aldus Michel. "Ook mensen die niet precies weten wat ze met hun tuin willen, kunnen bij ons advies inwinnen. Tijdens het eerste gesprek komen we bij de klant thuis en is altijd vrijblijvend", zegt Michel. "Daarna maken we een plan van aanpak aan de hand van de wensen van de klant. Alles is mogelijk, van vijvers tot groen, steen of hout. Net wat de klant mooi vindt." MH Hoveniers werkt het hele jaar door. "Maar in het voorjaar kunnen vrijwel alle werkzaamheden weer gedaan worden."

Sierbestrating
MH Hoveniers is gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels. "Dat is heel specialistisch werk. De ondergrond moet perfect zijn en de voegen ook, anders groeit er onkruid doorheen of vriezen de tegels los", legt Michel uit. Ook voor andere soorten bestrating en grondwerk kun je bij MH Hoveniers terecht.

Beregeningstechniek
Een andere specialiteit van het bedrijf is beregeningstechniek en infiltratie. "Dat laatste is sinds de overstroming in Boxmeer steeds belangrijker geworden", weet Michel. Wat betreft beregening is de techniek steeds geavanceerder geworden. "Je kunt nu zelfs door middel van een app op je telefoon thuis de sproeiers aanzetten als je op vakantie bent. Mooi toch!", lacht Michel.

Hekwerken
Ook hekwerken zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. "We leveren zelfs poorten die volledig geautomatiseerd zijn. Op het moment dat er iemand aanbelt, krijg je een melding op je telefoon. Ook als je niet thuis bent. Je kunt dan zien wie er voor de deur staat en eventueel open doen", aldus Michel. "Maar we hebben natuurlijk ook nog steeds de simpelere varianten!", lacht hij.

Kortom, kan je tuin wel een opknapper gebruiken? Neem dan contact op met MH Hoveniers via 06-53841899 of info@mhhoveniers.nl. www.mhhoveniers.nl vindt u meer informatie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant