Afbeelding

Vakmanschap op maat bij Weren Interieurprojecten

Zakelijk 728 keer gelezen

BOXMEER | Maatwerk is het kernwoord van Weren Interieurprojecten. Samen met zijn team levert Ton Weren met zijn interieurprojecten en maatwerkkeukens vakmanschap. Hierbij staan de wensen van de klant en plezier in het werk centraal.

Weren Interieurprojecten is gespecialiseerd in maatwerkkeukens. "Onze klanten komen van heinde en ver", vertelt Ton enthousiast. "Het hele gebied tussen Venlo en Nijmegen en soms nog wel een stukje verder", licht hij toe. "Het mooie van maatwerk is dat wij voor iedereen de perfecte keuken kunnen samenstellen."

Kennis en ervaring
Er wordt niet alleen geadviseerd in de keuze van het ontwerp, maar ook meegedacht over materiaalgebruik. "Door onze kennis en ervaring in het bouwen van maatwerkkeukens en interieur kan elke specifieke inrichting en design door ons worden gerealiseerd." Het ontwerp wordt uitvoerig doorgesproken tot het voldoet aan de verwachtingen van de klant. "Nadat de ontwerpfase is afgerond, volgt een gedetailleerde planning van de productie en plaatsing van het interieur." Ton heeft service hoog in het vaandel staan. "Dat is heel belangrijk, nazorg hoort erbij. Ik wil dat klanten lang kunnen genieten van hun interieur."

Totaalplaatje
In de showroom krijg je een goede indruk van het vakmanschap van Ton en zijn team, dat bestaat uit vier vakmannen. Aan de hand van sfeervolle keukenopstellingen, ingebouwde kasten en schuifdeuren kunnen klanten inspiratie opdoen. "We proberen zoveel mogelijk variaties te tonen", zegt Ton terwijl hij door de showroom loopt. "We hebben een eiken, strakke en landelijke keuken. Daarop zitten onder andere verschillende grepen en opties die we bieden." Regelmatig wordt de showroom voorzien van een update, zodat deze van de laatste technieken en trends is voorzien. "We bieden het totaalplaatje", vertelt Ton. "We realiseren interieurprojecten voor particulieren en bedrijven in de breedste zin van het woord."

Geschiedenis
De ondernemer begon zijn carrière als interieurbouwer. Op een dag begon het te kriebelen; hij wilde voor zichzelf beginnen! Een wens die hij altijd al koesterde. Vijftien jaar geleden startte hij Weren Interieurprojecten. Inmiddels zitten ze alweer 3,5 jaar in hun pand aan de Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer. Al snel specialiseerde hij zich in maatwerkkeukens. Een gouden stap, want deze vormen nu de hoofdmoot van Weren Interieurprojecten. Samen met interieurprojecten op maat vormen de maatwerkkeukens de specialiteit van Weren Interieurprojecten, die ze verzorgen van Venlo tot Nijmegen. Achter de showroom bevindt zich een ruime werkplaats waar met professionele en geavanceerde apparatuur alles op maat wordt gezaagd en gemaakt.

Hij haalt nog elke dag voldoening uit zijn werk. "Plezier in je werk is het belangrijkste. Als de jongens plezier hebben in hun werk, heb ik dat ook", besluit Ton.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant