Michelle Janssen.
Michelle Janssen.

Beautysalon Mi-belle opent deuren: kom Tweede Paasdag kijken!

Zakelijk 1.489 keer gelezen

GROENINGEN | Michelle Janssen opent op Tweede Paasdag de deuren van haar schoonheidssalon Mi-belle in Groeningen.

Michelle zit zes jaar in het vak en heeft veel ervaring als schoonheidsspecialiste opgedaan. Professionaliteit, kennis en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de gedreven onderneemster. "Door veel bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling. Super belangrijk in mijn vakgebied!"

Huidanalyse
Nieuwe klanten die voor het eerst bij Michelle in de salon komen, kunnen rekenen op een uitgebreid intakegesprek inclusief een huidanalyse. "Als u in de salon komt gaan we eerst samen kijken wat uw huid nodig heeft door middel van een huidanalyse. En maken we een passende behandeling voor de wensen van uw huid. Ook voor standaardbehandelingen zoals het epileren, harsen en verven van de wenkbrauwen of wimpers kun je bij Mi-belle terecht. "Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"
Behandelingen gaan alleen op afspraak. "Mensen kunnen hier ook in de avond of op zaterdag terecht", aldus Michelle.

Tweede Paasdag
Tijdens de opening op Tweede Paasdag is iedereen van harte welkom om tussen 14.00 en 18.00 uur een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard zijn er dan mooie aanbiedingen en er is zelfs een leuke winactie! Mi-belle is gevestigd aan Groeningsestraat 31C in Groeningen. Meer informatie op www.beautysalonmibelle.nl. Voor vragen: 0614899227 / Info@beautysalonmibelle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant