Van Berkel Deuren.
Van Berkel Deuren.

Van Berkel Deuren voor nieuwbouw en renovatie

Zakelijk 1.028 keer gelezen

CUIJK | Van Berkel Deuren is al 12,5 jaar hét adres voor garagedeuren en aluminium voordeuren. De mogelijkheden op dit vlak zijn bijna onbegrensd. "Ik kan geen situatie bedenken waarvoor wij geen mooie oplossing kunnen maken", vertelt Jeroen van den Berg enthousiast in de showroom van Van Berkel Deuren aan de Lange Beijerd 3 in Cuijk.

Met de komst van Van den Berg is de showroom van Van Berkel Deuren voortaan vijf dagen in de week geopend. "Donderdagavond hebben we koopavond; op zaterdag staan we van 09.00 tot 14.00 klaar voor onze klanten. Woensdag kan eventueel, maar alleen op afspraak. Tweede Paasdag zijn we van 10.00 tot 16.00 uur geopend. In het kader van het jubileum kan de klant interessante acties verwachten", aldus Van den Berg.
In de showroom van Van Berkel Deuren kun je volop inspiratie op doen. Maar er kan veel meer; volgens Van Den Berg zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Een kanteldeur kan nu bijvoorbeeld geleverd worden met een buitenafwerking in hout of andere materialen die passen bij de uitstraling van jouw huis. Kijk je naar sectionaal-deuren, dan kunnen die geleverd worden met diverse isolatiewaardes. Zelfs een loopdeur is mogelijk, evenals met ramen. Maar vergeet ook niet de openslaande garagedeuren; hier is nog steeds ontzettend veel vraag naar. Wij hebben het allemaal."
Van Den Berg vertelt verder: "Onze aluminium voordeuren zijn leverbaar in bijna elke gewenste kleur, maat en met technische snufjes. Echt er is zoveel mogelijk. In de showroom praten we je graag bij. Nadat de keuze is gemaakt, komen we altijd langs om de deur in te meten. De installatie wordt gedaan door eigen monteurs. We ontzorgen de klant zoveel mogelijk; we demonteren de oude deur, doen kleine bouwkundige aanpassingen en nemen desgewenst de oude deur mee."
Van Berkel Deuren is premiumdealer van Hörmann. "Duitse kwaliteit voor een goede prijs. Kijk je bijvoorbeeld naar het instapmodel sectionaal garagedeur dan is deze met 42 mm isolatie uitstekend geïsoleerd. Elektrisch bedienbare deuren zijn voorzien van een extra mechanische beveiliging. Zelfs als de stroom uitvalt, krijgt een indringer 'm niet open. Kijk je naar de voordeuren, dan kunnen deze worden voorzien van hang- sluitwerk tot een RC-4 politiekeurmerk. Verder zijn diverse domotica-oplossingen mogelijk, maar ook een elektrisch slot met afstandsbediening voor een enkele deur hebben we in ons assortiment."

Montage en service
Van Berkel Deuren werkt met eigen montageteams, die regelmatig worden bijgeschoold over de nieuwste technieken. Ze hebben daarnaast een eigen 24-uurs servicedienst om spoedeisende storingen te verhelpen. "Kortom: Kom eens naar de showroom en laat je deskundig voorlichten. De koffie staat klaar", besluit Van den Berg lachend.

Van Berkel Deuren is gevestigd aan Lange Beijerd 3, Cuijk. Meer info op www.vanberkeldeuren.nl of via 0485-361121.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant