Afbeelding

Cuppies opent deuren in Sint Hubert

Algemeen 2.014 keer gelezen

SINT HUBERT | Vanaf komende zondag (Eerste Paasdag) is Cuppies aan de Pastoor Jacobsstraat 37 in Sint Hubert geopend. Dit elke zaterdag tot en met dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de zomerperiode kan men in dit sfeervolle koffie- en theehuis tot 19.00 uur terecht. Naast koffie, thee, fris en vers gebak, kan men er ook aanschuiven voor een broodje, fruit of een andere lekkere versnapering.

"Het eerste idee is eigenlijk al een jaar of 4 geleden ontstaan," vertelt Wendy Cöp (48 jaar) uit Sint Hubert. "Ik heb een elektrische fiets en ik merkte dat je onderweg deze op weinig plaatsen op kon laden. Mij leek het een leuk idee thuis zo'n oplaadpunt te maken en dan meteen een rustplaats in te richten voor fietsers." De gemeente reageerde enthousiast op het idee, maar toch duurde het toch nog even voor alles gerealiseerd werd.
Cuppies is een ideale rustplaats voor fietsers en wandelaars. "Maar ook automobilisten die hier passeren en even willen stoppen om te ontspannen kunnen hier terecht. We hebben een ruime keuze in verschillende soorten koffie, thee en frisdrank en ook een broodje eten is hier uiteraard mogelijk." Wendy: "We hebben hier binnen ruimte voor ongeveer 25 tot 30 personen. Dus ook groepen kunnen we hier prima bedienen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant