FREEB.
FREEB.

Freeb wint Op Ut Tuffelke en wint podiumplek Op De Tôffel

Algemeen 452 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Het jonge powertrio FREEB is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke in Gryphus te Vierlingsbeek. De drie geestdriftige jonkies uit Wanroij sleepten met hun aanstekelijke show vol energieke hardcore en hiphop de hoofdprijs in de wacht: het openingsoptreden van Op De Tôffel 2018.

En daarmee is het programma van de 26e editie van het Vierlingsbeekse popfestival compleet. Naast FREEB zullen dit jaar ook Wulf, Afterpartees, The Brahms, Clean Pete, Leafs, Traudes, EUT, Iguana Death Cult, Mooon, Dakota, Charlie & The Lesbians, Tape Toy, Bertolf, Wouter Planteijdt's Bullhorn, VanWyck, Christof van der Ven, Laura Sjin en BJ BaartmansOp De Tôffel staan. Aan deze lijst wordt nog één naam toegevoegd, namelijk de winnaar van de Songwedstrijd 2018 die plaatsvindt op 18 mei in De Weijer in Boxmeer.

Op De Tôffel vindt plaats op zaterdag 23 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Het festival begint om 15.00 uur.

Alle informatie over dit gratis toegankelijke festival is te vinden op internet www.opdetoffel.nl / www.facebook.com/Op-De-Tôffel-199711926712873 / www.instagram.com/op_de_toffel/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant