Harold van Berlicum van Balance Your Limits.
Harold van Berlicum van Balance Your Limits.

'Dankbaar dat ik veel voor mensen kan betekenen'

Algemeen 2.960 keer gelezen

WESTERBEEK | Wat Harold van Berlicum van Balance your Limits in Westerbeek precies doet? "Waar moet ik beginnen", lacht hij. "Al mijn activiteiten hebben één ding gemeen: ik zorg voor balans in het leven van mijn cliënten. Dat doe ik op de wijze waar zij zich prettig bij voelen."

Harold is zelf HSP oftewel hooggevoelig. "Als je weet hoe je er mee om moet gaan, is dit een hele mooie eigenschap. Maar mij heeft het in het verleden ook zeker vervelende momenten opgeleverd. Pas na het overlijden van mijn moeder – nu precies vijf jaar geleden – ben ik tot het besef gekomen dat ik hier iets mee moest doen en het te gebruiken als een kracht."

"Ik ben toen gestart met een massagecursus – dat had ik jaren daarvoor ook al gedaan - en heb dat aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van hooggevoeligheid, coaching, mindfulness en spiritualiteit. De hartinfarct die ik eind 2016 op mijn 44ste kreeg, vormde het keerpunt in mijn leven en de start van Balance Your Limits. Ik ben zo dankbaar dat ik veel voor mensen kan betekenen met mijn gave."

Afslankmassage
Het allernieuwste bij Balance Your Limits zijn de afslankmassages. "Hier boek ik ontzettend mooie resultaten mee. We kunnen zo drie tot acht centimeter winnen; dat staat gelijk aan één tot twee kledingmaten", vertelt hij enthousiast. "Maar ook voor een ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres."

Diverse activiteiten
Maar hij doet meer. Zo neemt Harold middels magnetiseren lichamelijke en emotionele blokkades weg bij zijn cliënten. "Maar ik communiceer ook met baby's of als je zelf niet lekker in je vel zit of je zit met bepaalde vragen, dan kan een reading jou mogelijk helpen. Ook het wegnemen van je angsten en, of zenuwen bijvoorbeeld voor een rijexamen. Balance your limits is laagdrempelig en iedereen is welkom!", beslulit hij.

Balance Your Limits is gevestigd aan de Schoolstraat 25 in Westerbeek. Meer info op www.balanceyourlimits.nl of bel 06-34377010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant