5E: Montagnards aan de leiding

Voetbal 230 keer gelezen

In de vijfde klasse E heeft Montagnards de macht gegrepen.  De Bergenaren die langzaam maar zeker op de ranglijst klommen klopten donderdagavond koploper BVV'27 in Blitterswijck met 0-3. Door de overwinning is Montagnards de nieuwe koploper. De ploeg van trainer Gé de Renett beleefde een droomstart.  Jens Jennissen bracht de Bergenaren in de derde minuut op voorsprong. Teun Jacobs maakte er in de 30e minuut 0-2 van. De zege kreeg in de blessuretijd nog meer glans toen Mo Fuaad er 0-3 van maakte.

Sambeek onderuit tegen Lottum
Trainer Stef van Asten zag zijn Sambeek onderuitgaan tegen SV Lottum.  De Limburgers die nog in de race voor de titel zijn gingen op D'n Urling met de drie punten lopen. Met 1-2 leed Sambeek de achtste nederlaag in dertien duels.
Sambeek opende de score via Dennis van Well. Uit een strafschop en uit een vrije trap kwamen de bezoekers aan de treffers. "We hadden wederom niet hoeven te verliezen", aldus Stef van Asten.