Afbeelding

Aypen b.v. in Cuijk: de allround specialist

Zakelijk 3.925 keer gelezen

CUIJK | Van fundering tot de nok; bij Aypen b.v. in Cuijk kun je terecht voor een complete verbouwing. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen, een serre, een veranda, zonwering, een dakkapel, sanitair of een complete badkamer. "De kracht van ons bedrijf is dat we alles in huis hebben."

Het begon allemaal bij de vrienden Erdim Yilmaz en Hüseyin Atas. Erdim was specialist op het gebied van kozijnen en Hüseyin runde een bouwbedrijf. Het duo besloot de handen ineen te slaan en Aypen b.v. was geboren.

Inmiddels is het team aangevuld met Zeki Sahintürk, specialist sanitair en tegels, en werken er zo'n twaalf medewerkers bij het bedrijf. "Onze kracht is dat we zo allround zijn", vertelt Esther Atas van Aypen b.v..

Showroom
In de ruim opgezette showroom zijn de diverse producten en artikelen te zien. Twee jaar geleden kreeg de zaak een complete make-over. "We hebben er nu echt alles. Van tegels tot gordijnen, maar ook deuren, badkamers, dakkapellen en verschillende soorten kozijnen.

Verbouwen
Mensen die hun huis willen verbouwen kunnen een afspraak maken. "Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden de wensen van de klant besproken. Daarna wordt er thuis bij de klant ingemeten en vervolgens maken wij een offerte. Daarna gaan we aan de slag", vertelt Esther enthousiast. Ook mensen die niet precies weten wat ze willen, zijn van harte welkom. "Wij kunnen voor onze klanten tekeningen maken. Uiteraard mogen mensen ook zelf tekeningen meebrengen."

Badkamer
Sinds twee jaar biedt Aypen b.v. ook badkamers aan. "We hebben complete badkamers, maar ook onderdelen. Ben je alleen op zoek naar een nieuwe kraan? Of een nieuwe douchecabine? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres."

Zonwering
Met de zomer opkomst zijn meer mensen op zoek naar goede zonwerking. Bij Aypen b.v. zijn verschillende opties verkrijgbaar. Van screens tot rolluiken maar ook markiezen en terrasschermen. "En in de zomer verkopen we ook diverse soorten horren", vult Esther aan.

Benieuwd geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in de showroom aan Lange Beijerd 7B in Cuijk. Op www.aypen.nl staat ook meer informatie. Daar is tevens een rekentool te vinden waarmee je alvast een inschatting kunt maken hoeveel nieuwe kozijnen gaan kosten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant