Afbeelding

Hans Kraaij jr. naar Juliana Mill

Sport 3.176 keer gelezen

MILL | Juliana Mill krijgt bezoek van Hans Kraaij jr. De televisiepersoonlijkheid en voetbaltrainer is komende vrijdag 13 april aanwezig bij de FOX Sports Voetbaldag van de Brabantse amateurclub. Hij zal in Mill onder meer op het hoofdveld staan bij de clinic voor jeugdspelers en in de kantine een voetbalquiz presenteren voor ouders en andere belangstellenden.

De FOX Sports Voetbaldag in Mill start vrijdag om 15.00 uur met de allerkleinsten, om 17.00 uur begint de tweede ronde van de clinic met de oudere jeugd. Meer dan tweehonderd spelers hebben zich al opgegeven. De organisatie is in handen van Players United, dat het sportpark van Juliana van te voren om zal toveren tot ware voetbalarena en trainingsvormen uitzet met onder meer een gatenwand en smartgoals.

Voor Juliana is de FOX Sports Voetbaldag een prijs. De club won de geheel verzorgde voetbalmiddag met een doelpunt van Onder 15-speler Jarne Schaap tegen GFC JO15-1. Zijn treffer (op video vastgelegd) werd namelijk op Facebook gekozen tot het Moment van de Maand bij de televisiezender. Eerder werd die goal al uitgeroepen tot Moment van de Week. Dat leverde het team van Jarne een FOX Sports-tenue op en een bezoekje aan het televisieprogramma De Eretribune.

Tijdens deze voetbalmiddag zullen er blauwe Juliana-bidons worden verkocht. De prijs per stuk is 3,00 euro. Het initiatief hiervan is van Juliana JO15-1, dat de opbrengst van deze verkoop gebruikt voor het internationale toernooi met Hemelvaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant