Kracht Hübbers in Goch.
Kracht Hübbers in Goch.

Opheffingsuitverkoop bij Kracht Hübbers Woonwinkel in Goch

Zakelijk 1.140 keer gelezen

GOCH | Al meer dan zeventig jaar is de woonwinkel Kracht Hübbers gevestigd in Goch. Komende zomer sluit het familiebedrijf haar deuren. Reden voor een fikse uitverkoop!

De zaak wordt gesloten, omdat de eigenaar van zijn pensioen gaat genieten. "Het was een hele moeilijke beslissing, maar naar lang overleggen hebben we besloten om de zaak te sluiten", laat Manfred Hübbers weten. "We willen onze vaste klanten hartelijk danken voor hun jarenlange vertrouwen." Kracht Hübbers werd in 1948 opgericht door Johanna Kracht en Johanna Hübbers. Sinds 1970 staat de tweede generatie, Manfred Hübbers, aan het roer. In de loop der jaren is er natuurlijk wel het een en ander veranderd. De zaak staat bekend om de luxe en uniek designmeubelen van internationale topfabrikanten. Daarnaast zijn er echte designtapijten te koop, waaronder de bekende Gabbeh-tapijten. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met hoogwaardige tapijten, beddengoed, bedaccessoires en boxprings van topkwaliteit. De winkel staat ook bekend om de goede service, vriendelijkheid en de fantastische bezorgseervice.

Uitverkoop
Tijdens de opheffingsuitverkoop worden alle producten drastisch in prijs verlaagd. Er worden kortingen gegeven van wel 67 procent! "De consumenten kunnen dus nog even flink van ons profiteren!", vertelt Hübbers. "We hopen dat veel klanten nog wat naar hun smaak kunnen vinden", vult hij aan. De zaak is gevestigd aan de Brückenstrasse 45 in Goch. "Kom nog even een koopje scoren, nu het nog kan!", besluit Hübbers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant