Een impressie van het plan.
Een impressie van het plan.

"Patiobungalows naar wens in Maasbroeksche blokken"

Zakelijk 1.428 keer gelezen

BOXMEER | In december is gestart met het project SAMENBOUWEN.IN Boxmeer waarbij 4 patiobungalows tussen de Kamille en Klaproos in de Maasbroeksche Blokken in Boxmeer worden gerealiseerd.

Één van de kopers is Maurits Stoetzer. "Sinds de start van het project in december is wel één en ander veranderd", zegt Maurits. Hij is als koper nauw bij het project betrokken. "Wij hebben in samenspraak met de architect en projectbegeleider het basis ontwerp van de woningen aangepast wat gunstig uitpakt voor de prijs. Ook kunnen we gebruik maken van de tijdelijke kortingsregeling van de gemeente voor de grond. Al met al toch een hele winst!" De woningen worden nu aangeboden met een v.o.n. prijs vanaf 314.500 euro.

De familie Stoetzer woonde al eerder op de Kamille en ze kunnen niet wachten om terug te keren. "Het is een unieke locatie, vijf minuten fietsen van het centrum, maar ook vijf minuten wandelen naar de Maasheggen. Daarnaast zijn de uitvalswegen ook nog snel bereikbaar." SAMENBOUWEN.IN Boxmeer is voor familie Stoetzer een mooie manier om een woning naar wens te realiseren. Het basis ontwerp is bekend, maar in samenspraak met de architect mogen toekomstige bewoners individuele wijzigingen doorvoeren. Familie Stoetzer heeft haar woning al naar wens aangepast. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op via info@samenbouwen.in of 040 – 242 32 23.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant