Jan Berkvens.
Jan Berkvens.

Jan Berkvens Electroworld presenteert OLED-tv's

Zakelijk 929 keer gelezen

BOXMEER | De allernieuwste snufjes op televisiegebied én ook nog eens knallers van aanbiedingen; dat kunnen klanten verwachten van Jan Berkvens Electroworld op Hemelvaartsdag. De zaak pakt die dag extra uit en presenteert in een pand aan Steenstraat 57A de nieuwste techniek OLED.

Door: Aileen van Tilburg

"OLED is het nieuwste van het nieuwste op televisiegebied", legt Jan Berkvens uit. "De kwaliteit is nóg beter dan de welbekende LED-tv's. Dat willen we graag aan het winkelend publiek laten zien. OLED biedt de ultieme kijkervaring." Daarom wordt er in de Steenstraat voor één dag een pop-up store ingericht. Dat het de moeite is om een kijkje te komen nemen, staat buiten kijf. "We hebben echt gigantische aanbiedingen", belooft Jan. Tijdens Hemelvaartsdag is demowinkel aan de Steenstraat van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Jan Berkvens Electroworld is al 98 jaar een bekende naam in Boxmeer. Jan is de vierde generatie die de zaak runt. Hij begon als installatiemonteur en runt nu de twee filialen aan de Koorstraat 69 en de verlichtingszaak Jan Berkvens Verlichting in de Kloostertuin. Zijn twee zoons Jan (33) en Sander (29) werken ook in de winkel. "Daar ben ik heel trots op", glundert Jan. "Sander heeft een sterke commerciële kant en Jan is heel goed in plannen en organiseren. Ze vullen elkaar dus perfect aan."

Service
De elektronicazaak staat bekend om de goede, persoonlijke service. "Ontzorging is ons codewoord", benadrukt Jan. "Als er een apparaat kapot gaat, kunnen klanten bij ons terecht. Wij hebben een eigen werkplaats. Maar ook voor storingen en andere vragen zijn wij bereikbaar." Witgoed kan aan huis gerepareerd worden en inbouwapparatuur kan gratis worden ingemeten.
Bij Berkvens dus ouderwetse kwaliteit en service, maar ook de allernieuwste snufjes. Behalve OLED televisies verschijnen er binnenkort ook geavanceerde Samsung koelkasten met beeldscherm. "Kun je tijdens het koken een recept opzoeken via YouTube bijvoorbeeld", glimlacht Jan.

Moederdag
Ook voor Moederdag (13 mei) kun je een leuk cadeau scoren bij Jan Berkvens Electroworld. "Een ladyshave, huishoudelijke apparatuur, een bluetooth speaker of een Airfryer bijvoorbeeld", somt Jan op. En voor mensen die niet weten waar ze moeders blij mee maken, is er altijd nog de cadeaubon.
Voor meer informatie kijk op www.janberkvens.nl of kom langs in de zaak aan Koorstraat 69 in Boxmeer. De demonstratie van OLED-tv's met hoge kortingen is Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, van 12.00 tot 17.00 uur in Steenstraat 57A.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant