Bart en Jeroen Olieslagers.
Bart en Jeroen Olieslagers.

Olieslagers houdt vuurwerkshow tijdens 100-jarig bestaan Olympia'18

Zakelijk 841 keer gelezen

BOXMEER | Voetbalvereniging Olympia'18 bestaat precies honderd jaar en dat wordt komende week groots gevierd met als letterlijke 'klapper op de vuurpijl' de fantastische vuurwerkshow woensdag 16 mei in het sportpark. De show wordt verzorgd en grotendeels gesponsord door Olieslagers.

Vuurwerkspecialist Olieslagers is al jaren sponsor van Olympia'18. Daarnaast hielden ze er hun eerste vuurwerkdemo's. "We hebben een aantal jaar voor de jaarwisseling een demonstratie gehouden op de velden van Olympia", vertelt Bart Olieslagers. Hij is samen met zijn broer Jeroen verantwoordelijk voor de vuurwerkafdeling van Olieslagers. De show van woensdag 16 mei begint om 22.00 uur op het tweede veld van Olympia'18. "Het wordt een heel spektakel, minstens net zo groot als de show tijdens de kermis. Bezoekers zijn van harte welkom", zegt Bart uitnodigend. De show is gratis bij te wonen.

Moederdag
Heb je nog geen cadeau van Moederdag? Kom dan zeker even langs bij Olieslagers. "Wij hebben werkelijks alles; van bloemen, planten tot decoratie en uiteraard cadeaubonnen", zegt Bart.

De zaak is met Hemelvaart geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Tot en met 17 juni is Olieslagers ook elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur open en hetzelfde geldt voor Tweede Pinksterdag. Meer info op www.olieslagers.nl of kom langs in de zaak aan Het Zand 18 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant