Het is koopzondag in Boxmeer met Hemelvaartsdag.
Het is koopzondag in Boxmeer met Hemelvaartsdag.

Boxmeer groet de Wereld op koopzondag met Hemelvaart

Zakelijk 1.101 keer gelezen

BOXMEER | Er is een koopzondag in het centrum van Boxmeer op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Het thema is Boxmeer groet de Wereld; een wereldse dag dus.

Ze gaan van Spanje naar Italië, maar blijven ook in Hollandse sferen. De bezoekers zullen regelmatig verrast worden door speciaal overgevlogen Wereldse gasten waar ze echt niet meer over kunnen vertellen, maar dat het verrassend zal zijn dat weten ze zeker

Er is deze dag volop livemuziek door het hele centrum te beluisteren en ook DJ Chris Odd zal weer achter de draaitafel diverse wereldse muziek draaien. Daarnaast is ook Meneer de Bok weer gezellig in het centrum en heeft een leuke attentie voor iedere bezoeker.

Toeristische Markt
De stichting toerisme en recreatie (STER) houdt dit jaar weer een toeristische markt op Steenstraat Zuid. Een bijzondere activiteit daar op die dag is het bezoek van Schutzenfest Verein Neuss uit Duitsland. Zij maken op die dag kennis met de overige gilden uit Boxmeer. Na ontvangst en koffietafel zijn er vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur kruisboogschietwedstrijden achter Pub Esser. Direct daarna is er een historische rondwandeling voor de gasten door Boxmeer gepland, verzorgd door de bekende groeters.
Het orkest De Joekels zorgt dan ook voor een muzikale omlijsting en vanaf 18.30 uur wordt het bezoek met een drankje en een hapje afgesloten. Opzet is dat een en ander leidt tot een verdere uitwisseling tussen gilden uit Duitsland en Boxmeer.

Markt
Ook zal de reguliere markt weer plaatsvinden zoals iedere donderdag.

Meer info staat op
www.centrumboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant