Ronnie van Eck in zijn zaak Verf en Behang.
Ronnie van Eck in zijn zaak Verf en Behang.

Verf en Behang biedt zeer hoge korting op buitenlak van Wijzonol

Zakelijk 604 keer gelezen

BOXMEER | Verf en Behang zit in mei van dit jaar precies drie jaar gevestigd in Boxmeer. Eigenaar Ronnie van Eck viert dat met een mooie actie; in mei krijgen klanten 25 procent op de Wijzonol LBH buitenlakken. Wegens succes wordt de actie een maand verlengd. Ook in juni krijgen klanten dus 25 procent korting op de Wijzonol LBH Buitenlakken.

Van Eck zit al bijna twintig jaar in het vak. Hij runde ruim zestien jaar een zaak in Nijmegen voor hij zijn vestiging in Boxmeer opende. "Verf en behang kun je op meerdere plekken kopen, maar wij bieden echt de allerbeste kwaliteit. En de prijs? Die is echt niet hoger hoor!", belooft Van Eck. Behalve alle soorten verf en lak kunnen klanten er ook terecht voor (exclusief) behang. "We kunnen alle soorten en maten bestellen", ligt Van Eck toe.
Doe-het-zelvers kunnen rekenen op deskundig advies. "Indien gewenst komen wij gratis bij de mensen thuis om verf- of behangadvies te geven. Ook bij nieuwbouwprojecten. Dan kunnen we ook meteen een offerte maken zodat je vooraf weet waar je aan toe bent."

Klussen
Liever niet zelf aan de slag? Dan kun je de klus ook overlaten aan Van Eck. "Wij kunnen werk uit handen nemen. Voor schilderklussen, behangen of glaszetten ben je bij ons aan het juiste adres."
Voor meer info kom langs in de zaak aan Stationsweg 16 in Boxmeer of kijk op
www.verfenbehangboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant