Van Berkel Deuren.
Van Berkel Deuren.

Met Pinksteren Open Deuren Weekend bij Van Berkel Deuren

Algemeen 369 keer gelezen

CUIJK | Van Berkel Deuren bestaat 12,5 jaar en dat wil eigenaar Pieter van Berkel niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de maanden mei en juni 'trakteert' Van Berkel Deuren op mooie acties in voordeuren, sectionaal garagedeuren en openslaande garagedeuren.

Om het feestje compleet te maken worden de klanten getrakteerd op een etentje bij restaurant Smaak in Cuijk (vraag naar de actievoorwaarden). De komende weken worden de acties onder de aandacht gebracht via advertenties, flyers en een 'open deuren weekend' met Pinksteren.

Tijdens dit 'open deuren weekend' wordt deshowroom, waarin de actiemodellen staan opgesteld, uitgebreid met een demonstratiewagen van Hörmann Nederland om belangstellenden nog beter te kunnen informeren. De kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Het verkoopteam bestaande uit Pieter, Jeroen en een medewerker van Hörmann is er klaar voor. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en zich te laten informeren over de aanbiedingen en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden.

De openingstijden tijdens het "open deuren weekend" zijn: vrijdag 18 mei van 10.00 tot 19.00 uur, zaterdag 19 mei van 9.00 tot 16.00 uur en maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur. De showroom is gevestigd aan Lange Beijerd 3 in Cuijk. Meer info via 0485- 361121.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant