Afbeelding

Open dag bij Rongen Aktief

Algemeen 505 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Rongen Aktief houdt op zondag 20 mei van 10.00 tot 17.00 uur een open dag. "Wij zijn ook onderdeel van Ons Plattelands Rondje van het Land van Cuijk", aldus Frans Rongen.

Er is die dag van alles te doen. Beleef de nieuwe en uitdagende activiteiten met de Mission Impossible Lasertrailer, Shooting Games, de vierpersoons mobiele klimrots The Rock en nog veel meer. Ook is er gratis koffie en thee met een verrassing. Kraak de kluis op 20 mei en maak kans om miljonair te worden! Frans: "Met Rongen Aktief zijn wij al ruim dertig jaar bezig met sportieve, gezellige, leuke en uitdagende sportactiviteiten of teambuildingsactiviteiten door geheel Nederland, België en Duitsland." Voor vergaderbreaks, teambuilding, bedrijven, families, scholen en vriendengroepen ben je er aan het juiste adres. In die dertig jaar is er veel veranderd en ook onlangs zijn er weer nieuwe activiteiten en attracties toegevoegd aan het aanbod:Curlingbanen en matten, Mission Impossible Lasertrailer, Kunststof schaatsbanen, Laser Kleiduivenschieten en de vierpersoons mobiele klimrots. Diverse nieuwe activiteiten en attracties staan opgesteld tijdens de open dag op zondag 20 mei op `t Buske 7 te Sint Anthonis.
Iedereen is van harte welkom. Gedurende deze open dag zijn er speciale acties bij de aankoop van trampolines, skelters, speelhuisjes en andere recreatieproducten. Meer informatie staat op de website www.rongenaktief.com. Voor vragen mail naar: info@rongenaktief.com of bel met: 0485-383242.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant