Martijn Koning. (foto: Els Zweerink)
Martijn Koning. (foto: Els Zweerink)

Martijn Koning treedt op in Schouwburg Cuijk

Algemeen 188 keer gelezen

CUIJK | Cabaretier Martijn Koning staat donderdag 24 mei om 20.15 uur op het podium in Schouwburg Cuijk met zijn voorstelling 'Koning te Rijk'. Tickets kosten 17,50 euro, inclusief pauzeconsumptie en garderobe.

Martijn Koning doet het op zijn manier. Hij is een man van het woord: hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. NRC Handelsblad recenseerde zijn laatste programma 'Koning van de lach' en gaf een pakkende beschrijving: 'Een microfoon, een kruk en wat glazen water - meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl.'

Koning combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend, pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Elke avond anders en met de turbo erop.

Over zijn vorige programma 'Koning van de lach' was de pers razend enthousiast. "Koning dendert van links naar rechts, van achter naar voren en het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan", zo luidde een recensie.

Meer informatie staat op www.schouwburgcuijk.nl, daar zijn ook tickets te bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant