Kom ook naar de jaarmarkt in Boxmeer.
Kom ook naar de jaarmarkt in Boxmeer.

Jaarmarkt met ruim 130 kramen in Boxmeer

Algemeen 2.864 keer gelezen

BOXMEER | De Bakelgeertstraat, de Oranjestraat en de Beatrixstraat zullen zondag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur het decor worden van ruim 130 marktkramen tijdens de jaarmarkt.

De organisatie streeft naar een grote diversiteit van aanbieders en producten, diverse oude ambachten, verenigingen die zich presenteren en natuurlijk live entertainment.

Entertainment
Smartlappenkoor 'de Harde Kern', 'de Vierde Hoedanigheid' en dweilorkest 'De Joekels' treden op. Dansschool Pincdance geeft een demo, kinderen kunnen geschminkt worden en de scoutingvereniging laat zien wat ze in huis heeft. Ook is er een kunstschilder, een gratis loterij en is de dierenambulance aanwezig. Bij accountantskantoor Sap is een horecagelegenheid met terras waar een hapje en een drankje genuttigd kunnen worden.

Vanuit een viertal entreeplaatsen kan men de jaarmarkt bezoeken, de entree is 2 euro (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang). Bezoekers ontvangen dan tevens een gratis lot voor de loterij (hoofdprijs is een fiets!). Voor informatie: jaarmarkthetspoor@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant