5E: Zevenklapper in Sambeek

Voetbal 510 keer gelezen

REGIO | In de 5e klasse E komt Sambeek bij het scheiden van de markt op stoom. De mannen van trainer Stef van Asten klopten in eigen huis hekkensluiter Kronenberg met 7-2. In Blitterswijck verraste het wispelturige VV Holthees-Smakt met een 1-3 overwinning op BVV'27.

Sambeek – Kronenberg 7-2
Het seizoen mag dan het einde naderen,  middenmoter Sambeek raakt steeds beter in vorm.  Tegen nummer laatst Kronenberg ontstak de thuisclub een zevenklapper.  Met vier doelpunten (5, 40, 55, en 76e minuut) had Ruben Op 't Veld een groot aandeel in de productie. Marijn Peters (70e en 83e) en Bas Eising (20e) zorgden voor de andere treffers. "We vinden elkaar erg gemakkelijk, en als team zijn we enorm gegroeid", aldus Van Asten.

BVV'27 – Holthees-Smakt 1-3
Een ploeg van uitersten. Dat is het Holthees van trainer John Klaassens. De ploeg die titelkandidaat Montagnards het vuur aan de schenen legde, maar het tegen middenmoters lelijk liet afweten verraste donderdagavond met een 1-3 overwinning op nummer drie BVV'27.  De thuisclub in Blitterswijck is in de race voor een ticket in de nacompetitie maar daar had het weer met ziel spelende Holthees lak aan.  Ser van Es opende de score in de 25e minuut. BVV'27 kwam vlak voor rust langszij. Holthees-Smakt herstelde zich na de pauze. Ser van Es benutte in de 65e minuut een strafschop. Zijn broer Robin van Es bepaalde in de 75e minuut de eindstand op 1-3.