Afbeelding

Zussen openen nieuw bedrijf: Cclose

Zakelijk 1.650 keer gelezen

WIJCHEN | De zussen Constance en Chantal Rosmalen hebben het nieuwe bedrijf Cclose opgericht. Ze verkopen bijzondere as-sieraden en gepersonaliseerd sieraden. "We zijn het bedrijf gestart waar we zelf naar gezocht hebben maar niet konden vinden", vertellen de zussen.

"De verkoop van as-sieraden en gepersonaliseerde sieraden is op zich niet zo heel bijzonder, maar wel zoals wij dat doen. In ons kantoor/showroom hangt een gemoedelijke sfeer, waar wij onze klanten in alle rust kunnen ontvangen. We werken enkel op afspraak, zodat we alle aandacht kunnen geven aan onze klanten. Daarin onderscheiden wij ons van de juweliers en webshops."

De zussen hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. "Het vullen van een sieraad met as van de overledene doen we dan ook het liefst waar de klant bij is. Korter kan de lijn niet zijn."

Naast as-sieraden verkopen ze ook gepersonaliseerde sieraden. Denk aan een vingerafdruk gegraveerd in een ring, hanger of een stoere leren armband. Een hartslag, een handgeschreven tekstje of de gps-coördinaten van een bijzondere plek. "We kunnen haren en (melk)tandjes van zowel mens als dier in een sieraad verwerken. Ook hebben we gedenksieraden speciaal voor overleden huisdieren."

Het bedrijf heet Cclose. "Dubbel c vanwege onze voorletters, maar je spreekt het gewoon uit als close", besluiten de zussen. Meer info op www.cclose.nl of via info@cclose.nl of 06-45976793.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant