Paul en Susanne van Design Parket.
Paul en Susanne van Design Parket.

Design Parket in Cuijk: "kwaliteit is bij ons het allerbelangrijkste"

Zakelijk 463 keer gelezen

CUIJK | Kwaliteit, dat is het allerbelangrijkste voor Vincent Sweens van Design Parket in Cuijk. De ondernemer heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vloeren.

"Houten vloeren, pvc, laminaat en alles wat er tussen zit", antwoordt Vincent op de vraag waarvoor klanten bij hem terecht kunnen. Ruim twintig jaar geleden gaat Vincent aan de slag bij Design Parket en in 2003 neemt hij de zaak over. Hij heeft nu meerdere personeelsleden in dienst, waaronder Albert Joosten, een vakman met veel ervaring. Ook zijn vader Paul en vrouw Susanne helpen regelmatig mee in de zaak. "Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap. Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk het is dat een vloer goed gelegd wordt. Wij leggen vloeren veelal op de traditionele manier, vast op de ondervloer en strak tussen kozijnen etcetera. Dat ziet er niet alleen superstrak uit, maar beweegt niet, piept of kraakt niet en klinkt ook niet hol. Er zijn er niet veel die dat kunnen." Daarnaast kunnen mensen ook hun huidige vloer door Design parket laten renoveren, bijwerken, opschuren en uiteraard kun je ook bij Vincent aankloppen voor goed advies. "We kunnen al het werk uit handen nemen, maar ook als je liever zelf de vloer legt, geven wij passend en goed advies." De zaak is gevestigd aan Zandberg 3B in Cuijk. Voor meer informatie kijk op design-parket-cuijk.nl.

Stralerij
Vincent runt ook samen met collega Rene Stralerij Cuijk. Daar kun je oude meubels, maar ook hekwerken, velgen, en nog veel meer laten stralen, oliën lakken of coaten. "Dan ziet het er weer uit als nieuw!", besluit Vincent. Info: www.stralerijcuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant